Bemanningsföretag i Oxie

Annons:
Professionella bemanningsföretag i Oxie. Hitta alla som kan hjälpa dig med dina bemanningsbehov i Oxie samlade här. Om du bor i eller har företag i närheten av Oxie och behöver personal eller hjälp med rekrytering så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Oxie här. Bemanningsföretag kommer i olika former och storlekar beroende på vad dem erbjuder för tjänster och du kan enkelt kontakta bemanningsföretag i Oxie genom att du kontaktar något av våra 1 olika företag som arbetar med bemanning i Oxie nedan.
Annons:

Bemanningsföretag i Oxie

Nedan hittar du en komplett lista över alla bemanningsföretag i Oxie.

Hotell & Restaurangkonsult I Syd AB
Pilevallsv. 33
238 34 OXIE

Annons:

Att använda bemanningsföretag i Oxie

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva ett bemanningsföretag i Oxie. Till exempel om du behöver konsulter, specialiserad bemanning eller liknande. Är du i behov av personal i Oxie så kan du enkelt komma i kontakt med ett bemanningsföretag genom vår lista ovanför.

Bemanningsfakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst en aktiv firma som arbetar med bemanning och nedan hittar du allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oxie ifall du vill veta om mer än bemanning i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 1 olika bemanningsföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som kan tillgodose dina bemanningsbehov i Oxie så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta bemanningsföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bemannningsföretag som kan hjälpa dig med att hitta jobb. personal och bemanning.