Bemanningsföretag i Limhamn

Annons:
Professionella bemanningsföretag i Limhamn. Hitta alla som kan hjälpa dig med dina bemanningsbehov i Limhamn samlade här. Om du bor i eller har företag i närheten av Limhamn och behöver personal eller hjälp med rekrytering så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Limhamn här. Bemanningsföretag kommer i olika former och storlekar beroende på vad dem erbjuder för tjänster och du kan enkelt kontakta bemanningsföretag i Limhamn genom att du kontaktar något av våra 8 olika företag som arbetar med bemanning i Limhamn nedan.
Annons:

Bemanningsföretag i Limhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla bemanningsföretag i Limhamn.

Nam Recruitment, AB
Barkåkrag. 12
216 22 LIMHAMN


A. Markholm Bemannings AB
Rudbecksg. 62
216 22 LIMHAMN


Rosénssons Consulting AB
Sundskajen 8 A
216 43 Limhamn


Arbetskraft Öresund AB
Schaktugnsg. 6
216 16 Limhamn


Pike Personal AB
Geijersg. 4
216 18 Limhamn


Katrin Dahlström Rekrytering AB
Valborgsg. 12 F
216 13 LIMHAMN


Findem AB
Järnvägsg. 53
216 16 Limhamn


Bkv Vårdpersonal AB
Limhamn
216 13 LIMHAMN

Annons:

Att använda bemanningsföretag i Limhamn

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva ett bemanningsföretag i Limhamn. Till exempel om du behöver konsulter, specialiserad bemanning eller liknande. Är du i behov av personal i Limhamn så kan du enkelt komma i kontakt med ett bemanningsföretag genom vår lista ovanför.

Bemanningsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst en aktiv firma som arbetar med bemanning och nedan hittar du allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Limhamn ifall du vill veta om mer än bemanning i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 8 olika bemanningsföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som kan tillgodose dina bemanningsbehov i Limhamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta bemanningsföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bemannningsföretag som kan hjälpa dig med att hitta jobb. personal och bemanning.