Bemanningsföretag i Kalix

Annons:
Professionella bemanningsföretag i Kalix. Hitta alla som kan hjälpa dig med dina bemanningsbehov i Kalix samlade här. Om du bor i eller har företag i närheten av Kalix och behöver personal eller hjälp med rekrytering så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Kalix här. Bemanningsföretag kommer i olika former och storlekar beroende på vad dem erbjuder för tjänster och du kan enkelt kontakta bemanningsföretag i Kalix genom att du kontaktar något av våra 4 olika företag som arbetar med bemanning i Kalix nedan.
Annons:

Bemanningsföretag i Kalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla bemanningsföretag i Kalix.

G Konsult I Norr KB
Kärleksstigen 21
952 32 Kalix


Prio I Kalix AB
Industrig. 17
952 31 KALIX


Samhall AB
Maskinv. 6
952 61 Kalix


Arbetsförmedlingen
Lejonsg. 16
952 34 Kalix

Annons:

Att använda bemanningsföretag i Kalix

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva ett bemanningsföretag i Kalix. Till exempel om du behöver konsulter, specialiserad bemanning eller liknande. Är du i behov av personal i Kalix så kan du enkelt komma i kontakt med ett bemanningsföretag genom vår lista ovanför.

Bemanningsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst en aktiv firma som arbetar med bemanning och nedan hittar du allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalix ifall du vill veta om mer än bemanning i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 4 olika bemanningsföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som kan tillgodose dina bemanningsbehov i Kalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta bemanningsföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bemannningsföretag som kan hjälpa dig med att hitta jobb. personal och bemanning.